BLOEMKOOLPIZZA MET TOMAAT & MOZZARELLA

Een pizza met een bodem van bloemkool? Ja ook ik, had er mijn bedenkingen bij. Op Pinterest is het een ware hit en dus werd het tijd om het zelf eens te proberen. En niet zonder succes, want deze bloemkoolpizza is super lekker. Als het aan mij ligt, eet ik iedere week pizza en dat is natuurlijk niet zo healthy. Deze versie is wel gezond en glutenvrij want de bodem is gemaakt van bloemkool.

Het gekke is, dat je de bloemkool nauwelijks proeft. Eigenlijk is bloemkool dus echt de kameleon onder de groentes, ik maakte er al eens stamppot van, het recept staat in mijn boek, tabouleh en nu ook pizza. En nu denk je dat dit een heel ingewikkeld proces is, maar ook dat valt reuze mee. Er zit wel lekker veel kaas in, maar hé dat hoort nu eenmaal bij pizza. Zelfs als het een healthy variant is.


bAKSPULLEN

Als je lekker aan de slag wilt met kokkerellen is het handig om deze bakspullen in huis te hebben.  Wij maken regelmatig taarten. Kan jij een fijne bakset gebruiken?  Neem dan eens een kijkje in het top tien lijstje dat hieronder wordt weergeven. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb